Monday, April 23, 2007

Hétfő
























Sziasztok!
A Mortons Pub hibájábaól ma is későn értünk haza ...
De van itt némi csemege, úgyhogy remélem megérte várni. Ahhoz képest, hogy hevirént, vagyis komoly esőt jósoltak, délutánra egész jó lett az idő (elállt az eső, és kb 80km/h szél fújt), úgyhogy mégis tudtam fotózni egy kicsit.

Minden képet megint nem magyarázok meg, de azért vannak fonto pillanatok. Pl a sürszállítóautók.
Andi: sok EMO-t fotóztam, de csak ezt az egy fiúcskát tettem fel, mert ez tényleg szupi volt, remélem ráismertél (és nehány strretart is van, majd mutatok még)

Balázs: voltunk cd boltokban, sztem sírnál ha itt lennél: gondolom láttad a képek közt, hogy milyen bakelitek és cd-k között válogathattunk. ÉS: mindezt nevetséges áron: annyiba kerül egy aphex twin bakelit, mint egy mcdonáldsz menü. afx, minden warp, e.s.t, összes low, nick cave, sigur ros, stb. mindet megveheted bakeliten, cd-n, dvd-n, összes kislemez stb. Kérheted féláron secondhand-ként, vagy az eredeti.

Egy kis ugrás, ás térjünk rá a lényegre: Saci!
Zalatnay Sarolta (rajta az összes (?) magyar fontos (?) zenekar néhány számával) megkapható Dublinban bakeliten, és kapaszkodjatok: mindez a legmagasabb árkategóriában, a kirakat közepén. Egy U2 lemez simán olcsóbb.
Most mennem kell sokmindent kiheverni, üdv

1 comment:

ciprian said...

B!
Mennyibe kerülnek a cd-k? (second hand / uj)
4 dolog érdekel:
- EST & Schleswig Holstein Chamber Orchestra: Live at JazzBaltica (2001)
- Nick Cave: Songs for november night
- Tool?
- pink floyd (JO minőségben nem gagyi utángyártott) atom heart mother

visszamentek még a lemezbótba? jaajj előbb kellett volna reagálnom