Thursday, April 19, 2007

Az első nap délelöttje











Mivel nem akarom a napot számítógép előtt tölteni, csak felszórok néha pár fotót, és különösebben nem is szövegelünk mellé. Gondban is lennénk, hiszen ezekhez mit lehet írni?
Persze majd lesznek normális fotók is, de ez egy ilyen délelőtt volt. Most indulunk a belváros felé, még nem tudom mi lesz a végeredmény, csak felszállunk egy buszra és leszállunk ahol tetszik-ma nem térképezünk. Az a szép kőház a mi kis otthonunk, az a porsche pedig, ami előtte áll, az pedig nem a miénk. Igazából az emós szörpüskocsiról akartam valamit írni, de meggondoltam magam.

2 comments:

andi said...

Az az emos kamion mindent visz! :) Meg persze a kacsa. Amúgy jó ötlet volt ez a blog, na meg most végre kiélhetted alkotói kedvedet szabadon (gondolok a blog hátterére). :) Na csak azt akartam írni, hogy érezzétek nagyon jól magatokat, igyatok mérhetetlenül sok sört :D , és vigyázzatok, mert Írországban józanon is könnyen el lehet tévedni, részegen meg... hát. Guinness rulez.

Mohai Balázs said...

Ha azt hiszed, hogy a szörpöskocsi a menő.akkor nem láttál még dáblini emosokat... egyet sem sikerült jól lefotóznom sajnos, de holnap összehozom. Van még mit tanulnunk...
Az eltévedésről és a mérhetetlen sok Guinnessről is tudnék mesélni, de most megyek megnyitok egy Beamish-t, ami állítólag jobb a Guinness-nél is. Aztán feldobom a délutáni képeket